Ravintola Sasor

Järjestä pikkujoulut Sasorissa

Upeat uudet ja tunnelmalliset ravintolatilat jopa 80 hengelle ruokailuun. Valittavana monenlaisia kokonaisuuksia, juuri teidän mieltymysten ja budjetin mukaan.

Ruoka ja juoma

Kaksi, kolme vai viisi ruokalajia? Ohessa pari menukokonaisuus ehdotelmaa. Toteutamme myös toiveidenne mukaiset menut saatavuuden mukaan. Viinit ovat lähellä sydäntämme, niinpä olemme valinneet teille mahtavat, täydentävät makuparit menuille jo valmiiksi. Toki myymme myös pulloittain viinejä seurueille toiveidenne mukaan.

Pienet ja suuret seurueet

Menumme ovat tarkoitettu yli 6 hengen ryhmille. Kabinettimme on myös varattavissa yli kuudelle hengelle ja on optimaali 12 hengelle. Tiiviisti kabinettitilaan mahtuu jopa 15 henkeä. Ravintola salimme puolelle mahtuu 55 henkeä ja koko ravintolaan noin 80 ruokailijaa.

Tapahtumia

Mukavan tilaisuuden saatte myös yhdistämällä illallisen Tampere-talon tai Pakkahuoneen ohjelmatarjontaan:
Tampere-talon tapahtumat
Pakkahuoneen tapahtumat

Voit ostaa meiltä pääsyliput seurueellesi Night Club Tähteen kahden euron alennuksella. Pääsette lipuilla jonon ohi ja näin vältytte myös jonotukselta.
Night Club Tähti

Pikkujoulumenu

3 ruokalajia

Katso menu ›

Juhlamenu kotimaalle

5 ruokalajia

Katso menu ›

Varaa ilta pikkujouluille!

Kysy lisää palvelevalta henkilökunnaltamme paikan päällä, lähetä sähköpostia ( sasor@sasor.fi ), lähetä viesti Facebookissa, tai soita meille ( 0103246740 ), niin varataan ajankohta teidän pikkujouluillalliselle.