Ravintola Sasor

Järjestä onnistunut tilaisuus

Ravintolamme sopii hyvin erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Pienempään kabinettiimme mahtuu 12-15henkilöä ja isompaan Private Loungeen noin 30henkilöä. Molemmista löytyy videoprojektori ja valkokangas. Ravintolan salissa voimme järjestää yksityistilaisuuksia 60-100 hengelle.

Etsitkö yksityistä tilaa isommalle seurueelle?

Tutustu uuteen Wineroom & Private Lounge -tilaamme

Ruoka ja juoma

Tarjoilemme yli 6 hengen ryhmille ryhmämenua jonka löydät täältä. Private loungeen on mahdollista kattaa myös erilaisia buffeita. Lisätietoja löydät täältä. Pystymme muokkaamaan menuja myös toiveidenne mukaan, ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous.

Järjestämme ryhmille myös viinitasting tilaisuuksia ja voimme järjestää juhlaanne myös erilaista ohjelmaa yhteistyökumppaneidemme kautta.

Loistavat puitteet kokouksille

12 hengen kabinettimme soveltuu erinomaisesti kokouksiin ja tapaamisiin. Tilassa hyvät puitteet onnistuneille esityksille - videoprojektori, valkokangas, fläppitaulu ja muut tarvikkeet käytössänne.

Tapahtumia lähellä

Mukavan tilaisuuden saatte myös yhdistämällä illallisen Tampere-talon tai Pakkahuoneen ohjelmatarjontaan:
Tampere-talon tapahtumat
Pakkahuoneen tapahtumat

Kysy lisää palvelevalta henkilökunnaltamme paikan päällä, lähetä sähköpostia ( sasor@sasor.fi ) tai soita meille ( 0103246740 ), niin suunnitellaan ja järjestetään loistava tilaisuus.