Järjestä onnistunut tilaisuus

Järjestä kunnon yksityistilaisuus mielenkiintoisessa miljöössä, herkullisen ruoan ja juoman äärellä. Pienempään kabinettiimme mahtuu 12-15 henkilöä ja isompaan Private Loungeen noin 30 henkilöä.

Jos haluat esitellä mukanaolijoille ajatuksiasi, niin molemmista tiloista löytyy videoprojektori ja valkokangas. Ravintolan salissa voimme järjestää yksityistilaisuuksia jopa 60-100 hengelle.

Tilat

Ravintola

60-100 hengelle

Ravintolamme sopii hyvin erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Ravintolan salissa voimme järjestää yksityistilaisuuksia 60-100 hengelle.

Lue lisää

Kabinetti

12 hengelle

Kabinettimme soveltuu erinomaisesti kokouksiin ja tapaamisiin. Käytössäsi on videoprojektori, valkokangas, fläppitaulu ja muut tarvikkeet.

Lue lisää

Private Lounge

30 hengelle

Täysin oma rauha kaikkine ravintola­palveluineen. Järjestitpä sitten kokous­päivää, henkilökunnan juhlaa, syntymä­päiviä tai muistotilaisuutta.

Lue lisää

Tilaisuuden järjestäminen

Sasorista löydät edustavat puitteet arkeen ja juhlaan. Oletpa järjestämässä kokouspäivää, henkilökunnan juhlaa, syntymäpäiviä, muistotilaisuutta, karonkkaa tai romanttista illallista.

Kivan illan kruunaavat ryhmille järjestettävät viininmaistelutilaisuudet. Järjestämme tilaisuuteesi halutessasi myös esiintyjiä sekä erilaista ohjelmaa yhteistyökumppaneidemme kautta.

Mukavan tilaisuuden saat myös yhdistämällä Sasorin illallisen sekä Tampere-talon tai Pakkahuoneen ohjelmatarjonnan. Tampere-talo löytyy kadun toiselta puolelta ja Pakkahuonekin lyhyen kävelymatkan päästä.

Kysy lisää palvelevalta henkilökunnaltamme, lähetä sähköpostia sasor@sasor.fi tai soita meille 010 324 6740, niin suunnitellaan ja järjestetään ikimuistoinen tilaisuus.

Ruoka ja juoma

Tarjoilemme yli kuuden hengen ryhmille suussasulavaa ryhmämenua, jota pystymme muokkaamaan ryhmän toiveiden mukaisesti.

Private Loungeen voimme kattaa toiveidesi mukaisia herkullisia ja tilaisuuden mukaisia buffeita. Järjestämme ryhmille myös viininmaistelutilaisuuksia. Kerro rohkeasti ideasi, räätälöimme tilaisuuden ryhmän kiinnostuksen kohteiden mukaan!

Tampereella tapahtuu

Tampere-talon tapahtumat
Pakkahuoneen tapahtumat

Tervetuloa syömään!

Tee pöytävaraus puhelimitse 010 324 6740, sähköpostitse sasor@sasor.fi tai varausjärjestelmästämme. Pöytävaraus on voimassa vahvistettuamme sen sinulle. Varauksen samalle päivälle teet kätevimmin puhelimitse.

Varaa pöytä

Sasor somessa

Seuraa Sasoria sosiaalisessa mediassa ja kuule ensimmäisten joukossa uusista tapahtumistamme!