Private Lounge

Sasor Wineroom & Lounge on uusi täyden palvelun kokous- ja juhlatila Tampereella: oma sisäänkäynti ja WC, projektori sekä valkokangas. Tilaa löytyy noin 30 hengen upeaan tilaisuuteen räätälöityjä menuja sekä ohjelmaa myöten. Kerro toiveesi!

Tilassa valitsee täysin oma rauha kaikkine ravintolapalveluineen. On kyse sitten kokouspäivästä, henkilökunnan juhlasta, syntymäpäivistä, muistotilaisuudesta tai karonkasta… Tule tutustumaan Private Loungeemme ja ihastu!

Alta löydät muutamia kokonaisuuksia suunnitelmienne tueksi. Tee niistä varaus, tai kysy meiltä tarkemmin. Suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva yksityistilaisuus!

Pienemmille ryhmille meillä on vaihtoehtona myös 12-15 hengen kabinetti.

Kruunaa tilaisuutesi

Viinitasting

Maistelussa 4 x 8 cl viiniä, paitsi makeassa 6 x 4 cl. Halutessasi maisteluun voidaan ottaa sopivia ruokia sisältävä maistelulautanen á 16,90 €/hlö.

Tarjolla punaviinejä ja valkoviinejä eri rypäleistä, makeita viinejä sekä kuplajuomia prosecosta sampanjaan.

10-15 henkilöä á 42 €
16-30 henkilöä á 40 €

Viinimenu

Esiintyjiä

Järjestämme tilaisuuteesi halutessasi myös esiintyjiä, kuten Pasi Vainionperä duo/trio, Johanna Debreczeni & Pianisti, Mila Acoustic tai Stand up. Kysy lisää!

Muotoutuva tila

Tilamme muotoutuu helposti eri tarkoituksiin ja sopii noin 30 hengen tilaisuuksiin. Pöytiä voidaan järjestää eri muotoihin, kuten U–malliksi pylvään ympärille, kolme pitkää pöytää vierekkäin tai kaksi pitkää pöytää vierekkäin.

Kuvia Private Loungestamme

Tervetuloa syömään!

Tee pöytävaraus puhelimitse 010 324 6740, sähköpostitse sasor@sasor.fi tai varausjärjestelmästämme. Pöytävaraus on voimassa vahvistettuamme sen sinulle. Varauksen samalle päivälle teet kätevimmin puhelimitse.

Varaa pöytä

Sasor somessa

Seuraa Sasoria sosiaalisessa mediassa ja kuule ensimmäisten joukossa uusista tapahtumistamme!