Tilaus ja sopimusehdot

TUOTTEEN HINTA

Tuotteen hinta on palvelussa tilaushetkellä oleva hinta sisältäen arvonlisäveron 14%. Tilauksen summa muodostuu tilaukseen valituista tuotteista ja toimituskuluista. Toimituskulu määräytyy valitun toimitustavan mukaan. Pidätämme oikeuden peruuttaa kauppa, mikäli tuotteen hinnassa on selkeä virhe (esim. hinnaton tuote) tai jos tuotetta ei ole saatavilla.

KÄYTTÖEHDOT

  • Vain 18 vuotta täyttäneillä on oikeus tilata Ravintolan tuotteita.
  • Alaikäiset saavat tilata tuotteita vain edunvalvojan suostumuksella.
  • Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron.
  • Pidätämme oikeuden muutoksiin.

TILAUSVAHVISTUS

Vastaanotettuamme tilaksenne lähetämme teille tilausvahvistuksen sähköpostillä, jotka on hyvä säästää siihen asti kunnes tilaus on saapunut/noudettu. On ensiarvoisen tärkeää että ilmoitetut yhteystiedot ovat oikeita jotta vahvistukset tulevat perille.

MAKSUVAIHTOEHDOT

1. MAKSU PANKKIPAINIKKEILLA

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

2. MAKSUT LUOTTOKORTEILLA

Tilaukset maksetaan etukäteen luottokortilla yhteistyökumppanimme Checkoutiin maksupalvelussa, johon palvelusta siirrytään automaattisesti ostoskorista, kun valittuna on verkkomaksu. Luottokorttimaksuvälineinä hyväksymme yleisimmät luottokortit sekä debit-kortit. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen tilaus siirretään ravintolalle.

ASIAKASTIETOJEN TALLENNUS

Tilaajan tiedot tallennetaan Ravintola asiakasrekisteriin. Rekisteröitymättömän asiakkaan tilatessa palvelusta, rekisteröidään hänelle käyttäjätili automaattisesti. Tilaamalla palvelusta, asiakas on lukenut ja hyväksynyt palvelun rekisteriselosteen. Tilaamalla palvelusta asiakas rekisteröidään Ravintolan palvelun asiakkaaksi.

TOIMITUS

Tilauksen toimitus tapahtuu kuljetuksella, poikkeuksena nouto. Mikäli tuotteen toimituksessa on ongelmia tai itse tuotteessa on vikaa, niin silloin tulee toimia kuten reklamaatio kohdassa ilmoitetaan.

REKLAMAATIOT

Ravintola sitoutuu toimittamaan tilaukset ilmoitetussa ajassa ja sellaisina kuin ne on tilattu. Jos toimituksessa tai tuotteessa on kuitenkin vikaa niin pyydämme ottamaan yhteyttä ravintolaamme.